آخرین وضعیت تخفیف ۱۰ درصدی برای سه قلم کالای لبنی
سخنگوی انجمن صنایع لبنی آخرین وضعیت تخفیف ۱۰ درصدی برای سه قلم کالای لبنی را تشریح کرد.
محمد رضا بنی طبا سخنگوی انجمن صنایع لبنی، در پاسخ به اینکه آخرین وضعیت تخفیف ۱۰ درصدی برای سه قلم کالای لبنی چگونه است و آیا اعمال می شود، گفت: پیرو نامه مورخ ۱۸ آبان ماه گذشته انجمن صنایع فرآورده های لبنی ایران به معاون اول رئیس جمهور در خصوص تداوم مشکل عرضه محصولات لبنی مشمول تخفیف ۱۰ درصدی، محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور در توشیح نامه انجمن صنایع لبنی از ساداتی نژاد، وزیر جهاد خواسته است تا مشکل عرضه محصولات لبنی را با قرار دادن این محصولات در سبدکالای دهک های محروم حل کند.
سخنگوی انجمن صنایع لبنی افزود:در همان ابتدای آغاز بکار دولت بود که وزیر جهاد، از توافق با کارخانه های لبنی برای کاهش غیردستوری ۱۰ درصد سه قلم کالای لبنی خبر داد. خبری که از سوی انجمن صنایع فرآورده های لبنی تائید شد و عنوان شد که این کاهش ۱۰ درصدی تصمیم موقتی با هدف کمک به دهک های محروم است که نه از محل کاهش هزینه های تولید بلکه به نشانه همراهی صنایع لبنی با دولت و اعمال ۱۰ درصد تخفیف به مصرف کنندگان (۵ درصد از پخش و ۵ درصد از خرده فروشی) ارائه شده است.
وی افزود:با اینحال در ادامه مشاهدات بازار نشان میداد، این کالاها آنچنان که انتظار می رفت در دسترس مصرف کنندگان قرار نگرفته است. مشکلی که سخنگوی انجمن صنایع لبنی دلیل آن را عدم انگیزه خرده فروشی ها به دریافت و عرضه این سه قلم کالا به دلیل کاهش سود این اقلام دانست.
پس از آن بود که نامه ممبینی رئیس اتاق اصناف ایران به معاون اول رئیس جمهور نیز رسانه ای شد که از گلایه اصناف به دلیل کاهش سودشان در فروش این اقلام حکایت داشت.
سخنگوی انجمن صنایع لبنی در ادامه افزود:انجمن صنایع فرآورده های لبنی در نامه ای به معاون اول رئیس جمهور، وزیر جهاد و وزیر صمت، ضمن تشریح وجود مشکل عرضه محصولات مشمول تخفیف با وجود تولید قابل توجه این اقلام، پیشنهاد داد که تولیدکنندگان صنایع لبنی آماده هستند اقلام مورد نیاز دهک های محروم را به هر میزان که دولت مشخص نماید در میادین میوه و تربار و یا با قرار دادن در سبد و بن الکترونیکی کالای خانوارهای محروم تامین کنند.
بنی طبا گفت: معاون اول رئیس جمهور که ریاست ستاد تنظیم بازار را نیز بر عهده دارد، با پیشنهاد انجمن صنایع فرآورده های لبنی موافقت کرده و از وزارت جهاد که حالا با احیای قانون تمرکز اختیارات این وزارتخانه، مسئولیت تامین کالاهای اساسی حوزه کشاورزی را حتی تا سطح خرده فروشی ها بر عهده دارد، خواسته است تا مشکل عرضه محصولات لبنی را با عرضه مستقیم در میادین میوه و تره بار سراسر کشور و یا قرار دادن این کالاها در بن الکترونیکی کالاهای اساسی خانوارهای محروم حل کند.