واگذاری و خصوصی سازی کیش ایر متوقف شد
طبق اعلام دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی در مراسم تودیع و معارفه مدیرعامل جدید شرکت هواپیمایی وابسته به منطقه آزاد کیش به عدم دستیابی به توسعه مناسب این ایرلاین اشاره کرد و گفت: با در نظر گرفتن مزیتهای رقابتی کیش ایر میتواند جایگاه بسیار بهتر و مطلوبتری در بین ایرلاینها داشته باشد.
سعید محمد با تاکید بر اهمیت در اختیار داشتن یک ایرلاین اختصاصی برای مناطق آزاد افزود: کیش ایر باید ایرلاین ویژه مناطق آزاد شود و همه مناطق باید در ارتقا و توسعه حوزه عمل این شرکت سهیم شوند.
وی با اشاره به ظرفیت سرمایه گذاری و نیاز فعالین اقتصادی مناطق آزاد ۸ گانه فعلی و همچنین برنامه ریزیهای انجام شده برای راه اندازی ۷ منطقه جدید بر ضرورت خدمات رسانی ایرلاین مؤثر در مناطق آزاد تاکید کرد.
دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی گفت: کیش ایر با توسعه ناوگان و برنامه عملیاتی دقیق میتواند در سطح ملی و منطقهای و پس از آن با هدف دستیابی به بازارهای بین المللی روند توسعهای خود را دنبال کند.
مشاور رئیس جمهور، افزایش سهم کیش ایر از بازار ملی و بین المللی، افزایش و توسعه ناوگان و راه اندازی کارگو را از مهمترین اهداف مدنظر برای این شرکت هواپیمایی عنوان کرد.
سعید محمد ضمن تاکید بر اینکه در حال حاضر با پیگیریهای انجام شده روند واگذاری و خصوصی سازی شرکت متوقف شده و قطعیت این عدم واگذاری در حال پیگیری است گفت: کیش ایر باید به دبیرخانه شورایعالی و منطقه آزاد کیش بازگردد و با مشارکت سایر مناطق آزاد و با تجهیز و نوسازی ناوگان به فعالیت بهینه خود ادامه دهد.
دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی در پایان با قدردانی از تلاشهای کاپیتان ابراهیم سیه جانی برای ابوالفضل اسناوندی آرزوی توفیق کرد و بر ضرورت تحقق برنامه اقتصادی وی برای درآمدزایی بیشتر و خدمات رسانی شایسته به مردم تاکید کرد.
در ادامه این نشست مدیرعامل شرکت هواپیمایی کیش ضمن قدردانی از حسن اعتماد مشاور رئیس جمهور به برنامه اقتصادی تدوین شده در راستای توسعه و تجهیز ناوگان که از طریق فاینانس به راحتی و به سرعت قابل انجام است اشاره کرد و افزود: پیگیری جدی برای راه اندازی کارگو با تکیه بر توان فنی و مهندسی قوی مجموعه و با توجه به ظرفیت موجود در کیش که این امکان را به راحتی برای شرکت فراهم میکند انجام خواهد شد و در مرحله بعد توسعه مقاصد پروازی شرکت، دستیابی به بازارهای بین المللی و نیز ارتقا وضعیت معیشتی پرسنل با هدف ایجاد انگیزه مضاعف به عنوان اولویتهای برنامه ریزی خبر داد.
ابوالفضل اسناوندی با اشاره به وجود حدود ۹۰ فرودگاه در سراسر کشور و جابه جایی بالغ بر ۴۵ میلیون نفر مسافر افزود: از این تعداد فرودگاه ۸۰ درصد ظرفیت در حال بهره برداری در ۸ فرودگاه است که ظرفیت مغفول مانده زیادی قابل بهره برداری و مدیریت است.
اسناوندی با اشاره به میزان ساخت فرودگاهها در کشور به ضرروت به روز رسانی ناوگان عملیاتی در همه ایرلاینها اشاره کرد و گفت: تلاش میکنیم با استفاده از ظرفیت مناطق آزاد بتوانیم هواپیمای جدید خریداری و به ناوگان عملیاتی کیش ایر اضافه کنیم.