طرح احیای پخت نان کامل در کشور آغاز شد

استفاده از آرد کامل برای جلوگیری از بیماری‌های دیابت، چربی مضر بدن، مشکلات دستگاه گوارشی و غیره بسیار مفید است.

مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی گفت:طرح نهضت احیای نان کامل در کشور آغاز شده و نانوایی‌های کشور از آرد کامل برای پخت نان استفاده می کنند.

سهراب سهرابی مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی، امروز اظهار داشت: استفاده از آرد کامل برای جلوگیری از بیماری‌های دیابت، چربی مضر بدن، مشکلات دستگاه گوارشی و غیره بسیار مفید است.

وی اضافه کرد: در کمیسیون اصل ۹۰ سال گذشته تصویب شد که استاندارد ۱۰۳ گندم اصلاح و اجرایی شود مفاد این استاندارد تاکید می کند که میزان سبوسگیری گندم کاهش یابد؛ علاوه بر آن با ایجاد حداقل یک کارخانه تولید آرد کامل در ۳۱ استان کشور در آینده نزدیک نانوایی‌های کشور به طور کامل به سمت تولید نان کامل سوق می یابند.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا