نظارت تیم‌های دامپزشکی بر کشتار دام در ‌عید قربان

سازمان دامپزشکی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که به منظور حفظ سلامت هموطنان و تأمین بهداشت عمومی جامعه این سازمان و ادارات کل دامپزشکی در سطح استان‌ها آماده بازرسی بهداشتی و شرعی دام‌های قربانی در روز عید سعید قربان هستند.

در  اطلاعیه سازمان دامپزشکی کشور  آمده است:

بازرسین بهداشت گوشت دامپزشکی و ناظرین شرعی با استقرار در نقاط مختلف شهرها به ویژه در محل کشتارگاه‌های دامی(ثابت و سیار)، دام‌های کشتاری شما را از نظر آلودگی به عوامل بیماریزا بالاخص بیماری‌های مشترک بین انسان و دام بازرسی کرده و سلامتی شما مصرف کنندگان را از ابتلا به بیماری‌ها تضمین خواهند کرد.

از مردم خواستاریم به مناسبت این روز و به منظور حفظ سلامت خود و سایر شهروندان توصیه‌های بهداشتی ذیل را جدی بگیرند:

۱- از ذبح دام خارج از چرخه نظارت بهداشتی دامپزشکی مثل ذبح در معابر عمومی، خیابان‌ و منازل اکیداً خودداری کنند
۲- گوشت و آلایش خوراکی دام ذبح شده را قبل از مصرف حداقل ۲۴ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه سانتیگراد (یخچال) نگهداری کنند
۳- برای قطعه کردن گوشت و شستشوی آن حتماً از دستکش استفاده کنند.
۴- از برش دادن کیست‌ها و آبسه‌های موجود بر روی لاشه و دل و جگر جدا خودداری کنند.
۵- اندام‌ها و ضایعات غیر قابل مصرف را به هیچ وجه در اختیار حیوانات قرار ندهند.
۶- گوشت و آلایش خوراکی را حدا الامکان کاملاً پخته و سپس مصرف کنند.
۷- وسایل و سایر تجهیزات در تماس با گوشت و آلایش را به خوبی شسته و ضدعفونی کنند.

نوشته های مشابه

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا