
حبوبات در بازار کیلویی چند شد؟
حبوبات، از جمله مواد غذایی اساسی و مغذی در سفره ایرانیان هستند که نقش مهمی در تامین پروتئین، فیبر و سایر مواد مغذی مورد نیاز بدن ایفا می کنند. عدس، لوبیا، نخود و ماش از جمله حبوباتی هستند که به طور متداول در آشپزی ایرانی استفاده می شوند و در تهیه غذاهای مختلف مانند آش، خورشت، سوپ و سالاد به کار می روند.
قیمت انواع حبوبات در بیست و ششم خرداد ۱۴۰۳ به شرح زیر است:
| نام محصول | قیمت محصول(تومان) | قیمت فله هر کیلوگرم(تومان) |
| عدس درشت ۹۰۰ گرمی | ۷۹.۰۰۰ | ۶۸.۰۰۰ |
| عدس ریز ۹۰۰ گرمی | ۷۸.۵۰۰ | ۶۷.۰۰۰ |
| لپه درشت ۹۰۰ گرمی | ۸۸.۰۰۰ | ۶۹.۵۰۰ |
| لپه ریز ۹۰۰ گرمی | ۸۷.۵۰۰ | ۷۱.۰۰۰ |
| لوبیا سفید ۹۰۰ گرمی | ۸۶.۰۰۰ | ۷۱.۵۰۰ |
| لوبیا قرمز جگری۹۰۰گرمی | ۸۹.۰۰۰ | ۷۲.۰۰۰ |
| لوبیا قرمز قلمی ۹۰۰ گرمی | ۹۱.۵۰۰ | ۶۹.۰۰۰ |
| نخود ۹۰۰ گرمی | ۸۲.۰۰۰ | ۶۵.۵۰۰ |
| نخودو لوبیا مخلوط ۹۰۰ گرمی | ۹۶.۰۰۰ | ۶۹.۰۰۰ |
| لیمو عمانی ۲۰۰ گرمی | ۵۵.۰۰۰ | ۳۸.۵۰۰ |
| سویا ۹۰۰ گرمی | ۴۸.۵۰۰ | ۲۶.۵۰۰ |
| جوبلغور و پوست کنده ۹۰۰ گرمی | ۴۶.۰۰۰ | ۲۹.۰۰۰ |
| گندم بلغور و پوست کنده ۹۰۰ گرمی | ۴۴.۰۰۰ | ۲۸.۰۰۰ |



