قیمت هر کیلو دام زنده حداکثر ۸۵ هزار تومان

مدیر عامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران گفت سازمان برای اعلام قیمت دام تابع قیمت وزارت جهاد و بازار است و در حال حاضر سقف قیمت برای هر کیلوگرم دام زنده، ۸۵ هزار تومان اعلام شده است.

فصاحت گفت: ۱۷ جایگاه ثابت و موقت با کمک شهرداران مناطق و با حضور ۱۶۰ دامپزشک در سطح شهر تهران ایجاد شده است، دام‌ها از مبدأ کنترل می‌شود و پس از ذبح هم تأیید ذبح به صورت نظام‌مند کنترل می‌شود، همچنین دامپزشک‌ها با حضور در جایگاه‌ها، پس از ذبح نیز لاشه‌ها را کنترل می‌کنند و فقط لاشه سالم در اختیار متقاضی قرار می‌گیرد.

فصاحت با اشاره به شیوع بیماری تب کریمه کنگو افزود: اگر لاشه‌ای دچار بیماری باشد معدوم خواهد شد و دام دیگری برای متقاضی ذبح می‌شود. وی یادآور شد: ۳۲۰ ذابح در این مراکز با سازمان مدیریت همکاری می‌کنند و امکان ذبح ۱۵ تا ۲۵ هزار دام در مراکز وجود دارد. مدیر عامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران درباره ساعت فعالیت مراکز گفت: این برنامه از ساعت ۹ صبح امروز شروع شده است و فردا ۱۹ تیر هم فعالیت مراکز از ساعت ۴ یا ۵ صبح آغاز می‌شود و تا ۱۲ ظهر ادامه دارد.

فصاحت با تأکید براینکه شهروندان دام قربانی خود را از مراکز بهداشتی تهیه کنند گفت: اگر شهروندی دام زنده‌ای را از جای دیگری تهیه کرده می‌تواند با ارائه شناسنامه دام و با تأییدیه دامپزشک، دام را ذبح کند. وی درباره رعایت پیش سرد لاشه گفت: شهروندان ۲۴ ساعت پس از ذبح، دام را در یخچال نگهداری کنند و از دست زدن به احشای دام حتماً خودداری کنند. به گفته مدیر عامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار، تاکنون موردی از ابتلای شهروندان به بیماری تب کنگو اعلام نشده، اما باید پروتکل‌های بهداشتی برای پیشگیری صورت گیرد.

نوشته های مشابه

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا